WWW.bonusforpoker.NET/poker-myths html

INSCRIERIREGULAMENTLISTA INSCRISITRASEUOBSTACOLEPREMII

REGULAMENT ״ ZĂRNEŞTİ CHALLENGE 23 iunie 2018 ״

I.ORGANİZARE

 1. ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole,însă parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.
 2. Cursa va avea loc în data de 23.06.2018 în localitatea Zărneşti,judeţul Braşov lângă traseul de motocross Brebina.
 3. ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este un eveniment de alergare destinat tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber care au vârsta peste 18 ani, atât amatori cât şi profesionişti.Concurenţii au obligaţia să respecte termenii şi condiţiile din prezentul regulament.Deasemenea trebuie să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către organizatori la ridicarea kit-ului de participare.

II.CARACTERİSTİCİLE CURSEİ

 1. Traseul competiţiei are distanţa de cca 8 km cu peste 30 de obstacole pentru AMATORI şi cca 16 km cu peste 60 de obstacole pentru ELITA, mai exact parcurgerea de 2 ori a traseului de concurs ,traversând drumuri forestiere,poteci cu diferite înclinaţii de aceea este recomandată încălţămintea de trail.
 2. Obstacolele le vor pune la încercare abilităţile sportive constând în pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor,pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se va trece târâş ,zone de alergare cu greutăţi ,alergare prin anvelope auto,căţărare pe frânghii.Este recomandată folosirea mănuşilor fără degete.
 3. Traseul va fi însemnat cu bandă şi va avea voluntari care vor indica direcţia de urmat. În zone strategice concurenţii vor fi supravegheaţi de către arbitrii.
  Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica traseul în funcţie de condiţiile meteorologice.

III. CATEGORII

 1. Elita masculin +/- 35 ani /feminin +/- 35 ani
 2. Elita masculin/feminin +50 ani
 3. Amatori masculin/feminin
 4. Echipe (a cate 3 persoane dupa cum urmeaza 2 baieti si o fata, 2 fete si un baiat sau 3 fete)

IV. TAXA DE PARTİCİPARE

 1. Înscrierea se face online (pana la data de 17 iunie 2018) prin completarea formularului aflat pe pagina competiţiei cât şi personal la centrul de motocross din Zărneşti.
  Taxa de înscriere este de:
  60 lei individual, 180 lei/echipa pana la 31 martie 2018
  70 lei individual si 210 lei/echipa perioada : 1 – 30 aprilie 2018
  80 lei individual si 240 lei/echipa perioada : 1 mai – 17 iunie 2018
  100 lei individual si 300 lei echipa in ziua concursului.
  CLUBUL SPORTİV JİTSU ZĂRNEŞTİ
  Cont: RO38BRDE080SV49403210800 În cazul înscrierilor online validarea se va face doar după dovada achitării taxei de participare pe adresa de mail zarnestichallenge@yahoo.ro . Înscrierile se pot face şi la faţa locului în funcţie de disponibilitate dar nu garantăm kitul complet de participare, cu excepţia numărului de concurs.
 2. În cazul retragerii din cursă taxa de participare nu va fi înapoiată, dar poate fi cedat locul altui participant. Această modificare de date trebuie adusă la cunoştinţa organizatorilor cu cel puţin 3 zile înainte de competiţie.
 3. VALIDAREA se face o data pe saptamana, cei care achita in primele trei zile din saptamana, vor fi validati la inceputul saptamanii urmatoare, urmand ca cei care achita dupa jumatatea saptamanii sa fie validati la sfarsitul saptamanii urmatoare sau in maxim 10 zile calendaristice .

V.PACHETUL DE CONCURS

 1. Toţi participanţii validaţi vor beneficia de un kit de participare ce va cuprinde:
  – Numărul de concurs;
  – Tricou – incercam pe cat posibil sa fie unul de calitate si inscriptionarea sa fie rezistenta ;
  – Medalia de finisher;
 2. Organizatorii vor pune la dispoziţie tuturor participanţilor:
  – Punct de revitalizare la finish şi pe traseu.
  – Asistenţa medicală în caz de nevoie;
  – Toalete ecologice;
  – Dusuri cu apa calda;

VI.OBLİGAȚİİ PARTİCİPANȚİ

 1. Echipament obligatoriu :pantofi de alergare,numărul de concurs vizibil(de preferat la spate)pe toată durata concursului.
  Se recomandă haine de ploaie ,mănuşi,încălţăminte şi haine de schimb.
 2. Concurenţilor le este interzisă utilizarea aparatelor ce limitează auzul în timpul cursei.
 3. Este de datoria fiecărui concurent să determine dacă abilităţile sale fizice sunt potrivite pentru acest tip de cursă conştientizând riscurile implicate şi necesitatea unui control medical amănunţit înainte de eveniment.
 4. Participanţilor le este interzisă concurarea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe care alterează capacităţile mentale sau fizice.
  Organizatorii pot descalifica / penaliza concurenţii care:
  -nu respectă traseul;
  -omit intenţionat trecerea obstacolelor;
  -utilizează un mijloc de transport;
  -nu arată respect faţă de ceilalţi participanţi,organizatori,voluntari;
  -sunt ajutaţi de suporteri;
  Concurenţii se pot ajuta reciproc la trecerea obstacolelor.
 5. Echipele trebuie sa treaca linia de finish impreuna, in caz contrar echipa va fi penalizata cu 40 minute pentru fiecare persoana care nu soseste in acelasi timp.

VII. STARTUL
Startul competiţiei se va da la ora 11:00
Nu este limită de timp pentru parcurgerea traseului la amatori
Timp limita de 1:45(o ora si patruzecisicinci de minute)pentru intrarea in a 2-a tura la elita.

VIII.PREMİEREA
Se vor premia in bani/produse primele 3 locuri la fiecare categorie
Se vor premia toate categoriile existand exceptia ca in cazul in care la o categorie nu vor fi minim 20 de inscrisi, nu se vor acorda premii in bani la acea categorie, ci doar in produse.

IX.DİSPOZİTİİ FİNALE

 1. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi în nume propriu orice material fotografic sau video cu participanţii din timpul desfăşurării concursului cât şi a preluării datelor cu caracter personal.
 2. Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea pentru pierderea,furtul sau deteriorarea bunurilor personale ale participanţilor. Se recomandă ca participanţii să nu lase în bagaje /autoturisme bunuri de valoare.
 3. Organizatorul îsi rezervă dreptul de a aduce modificari prezentului regulament sau a programului. Modificările vor fi aduse la cunoştiinţa participanţilor până la start.
 4. Prin înscrierea la cursă participanţii confirmă implicit citirea, înţelegerea şi respectarea Regulamentului precum şi respectarea tuturor indicaţiilor organizatorilor în timpul evenimentului.
 5. Regulament prelucrare date GDPR