INSCRIERILISTA INSCRISITRASEUREGULAMENTREZULTATE

REGULAMENT ״ ZĂRNEŞTİ CHALLENGE 04 NOIMEBRIE 2023

I.ORGANİZARE

 1. ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure parcurgerea acestui traseu presupunand un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.
 2. Cursa va avea loc în data de 04 NOIMEBRIE 2023 în localitatea Zărneşti, judeţul Braşov, startul se va da din Zona Brebina (traseul de motocros )
 3. ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este un eveniment de alergare destinat tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber care au vârsta peste 18 ani, atât amatori cât şi profesionişti. Concurenţii au obligaţia să respecte termenii şi condiţiile din prezentul regulament.Deasemenea trebuie să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către organizatori la ridicarea kit-ului de participare.

II.CARACTERİSTİCİLE CURSEİ

 1. Traseul competiţiei are distanţa de cca 21 km, 10 km si 5 km traversând drumuri forestiere, poteci cu diferite înclinaţii de aceea este recomandată încălţămintea de trail.
 2. Traseul va fi însemnat cu bandă şi va avea voluntari care vor indica direcţia de urmat. În zone strategice concurenţii vor fi supravegheaţi de către arbitrii.
  Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica traseul în funcţie de condiţiile meteorologice
 3. TIMP LIMITA : 1h45min la km 9 pentru semimaraton.

III. CATEGORII

 1. Semimaraton masculin/feminin 21 km
 2. Cros masculin/feminin 10 Km
 3. Sprint masculin/feminin 5 Km

IV. TAXA DE PARTİCİPARE

 1. Înscrierea se face online prin completarea formularului aflat pe pagina competiţiei pana la data de 1 noiembrie 2023 .
  Taxa de înscriere este :
  septembrie 150 lei
  pana in ultima zi de plata 200 lei

  PLATA CU CARDUL ONLINE

  Contravaloarea afisata mai sus este valabila in cazul achitarii taxei de inscriere pana la datele respective in :Cont: RO38BRDE080SV49403210800
  Titular cont : CLUB SPORTIV JITSU ZARNESTI În cazul înscrierilor online validarea se va face doar după dovada achitării taxei de participare pe adresa de mail zarnestichallenge@yahoo.ro . Înscrierile se pot face şi la faţa locului în funcţie de disponibilitate dar nu garantăm kitul complet de participare, cu excepţia numărului de concurs.

 2. În cazul retragerii din cursă taxa de participare nu va fi înapoiată, dar poate fi cedat locul altui participant. Această modificare de date trebuie adusă la cunoştinţa organizatorilor cu cel puţin 3 zile înainte de competiţie.
 3. Confirmarea (validarea) inscrisilor se face saptamanal dupa ce verificam extrasul de la banca.

V.PACHETUL DE CONCURS

 1. Toţi participanţii validaţi vor beneficia de un kit de participare ce va cuprinde:
  – Numărul de concurs;
  – “Buff like” sau adiacent inscriptionat varianta 2023;
  – Magnet finisher;
 2. Organizatorii vor pune la dispoziţie tuturor participanţilor:
  – Punct de revitalizare la finish şi pe traseu.
  – Asistenţa medicală în caz de nevoie;
  – Toalete ecologice;
  – Dusuri cu apa calda;

VI.OBLİGAȚİİ PARTİCİPANȚİ

 1. Echipament obligatoriu :pantofi de alergare,numărul de concurs vizibil(de preferat pe picior)pe toată durata concursului.
  Se recomandă haine de ploaie ,mănuşi,încălţăminte şi haine de schimb.
 2. Concurenţilor le este interzisă utilizarea aparatelor ce limitează auzul în timpul cursei.
 3. Este de datoria fiecărui concurent să determine dacă abilităţile sale fizice sunt potrivite pentru acest tip de cursă conştientizând riscurile implicate şi necesitatea unui control medical amănunţit înainte de eveniment.
 4. Participanţilor le este interzisă concurarea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe care alterează capacităţile mentale sau fizice.
  Organizatorii pot descalifica / penaliza concurenţii care:
  -nu respectă traseul;
  -utilizează un mijloc de transport;
  -nu arată respect faţă de ceilalţi participanţi,organizatori,voluntari;
  -sunt ajutaţi de suporteri;

VII. STARTUL
Va fi anuntat pe pagina de Facebook .

VIII.PREMİEREA
Se vor premia in bani/produse primele 3 locuri de la semimaraton si doar daca categoria intruneste minim 25 concurenţi.
Se vor premia in produse primele 3 locuri de la cros si sprint .

IX.DİSPOZİTİİ FİNALE

 1. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi în nume propriu orice material fotografic sau video cu participanţii din timpul desfăşurării concursului cât şi a preluării datelor cu caracter personal.
 2. Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea pentru pierderea,furtul sau deteriorarea bunurilor personale ale participanţilor. Se recomandă ca participanţii să nu lase în bagaje /autoturisme bunuri de valoare.
 3. Organizatorul îsi rezervă dreptul de a aduce modificari prezentului regulament sau a programului. Modificările vor fi aduse la cunoştiinţa participanţilor până la start.
 4. Prin înscrierea la cursă participanţii confirmă implicit citirea, înţelegerea şi respectarea Regulamentului precum şi respectarea tuturor indicaţiilor organizatorilor în timpul evenimentului.
 5. Regulament prelucrare date GDPR